פילה חזיר צלוי במחבת עם גבינה כחולה ומילוי זית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 6 דקות. אם יש לכם חמאה, יין, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . נסו פלפל קלוי לימון חזיר פילה עם מלית לחם תירס, טנדרלוין חזיר ממולא בגבינה תאנה וכחול, ו גבינה כחולה, תאריך + פקאן ממולא בשר חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לעשות חתך לאורכו בכל פילה חזיר על 3/4 של הדרך. פתח כל tenderloin, יצירת צורה מלבנית, ולמקם כל אחד בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף. Pound כל tenderloin לתוך מלבן דק, על 1/2 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
הסר את לעטוף פלסטיק, ואת העונה כל פילה לטעום עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
טפנד התפשטות על 2/3 של כל גיליון tenderloin, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מפזרים גבינה כחולה ותימין מעל טפנד. החל מהצד עם המילוי, לגלגל את הבשר בחוזקה לכיוון הצד ללא מלית, להיזהר לא להתגלגל כל כך חזק, כי אתה לסחוט את המילוי החוצה. השתמש קיסמים או חוט הקצב כדי לאבטח כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
חום 3 כפות שמן קנולה במחבת גדולה, ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. לדלות כל גליל tenderloin קלות בקמח, ולנער עודף. לצרוב את הפילה בשמן חם עד חום זהוב מכל הצדדים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רג ' ינאטו Malbec rosé. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.