מטבל ארטישוק פלורנטין
מטבל ארטישוק פלורנטין נטול גלוטן, מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, מיץ לימון, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את גבינת שמנת ומיונז עד חלקה.
מערבבים את לבבות ארטישוק, תרד וגבינת פרמזן. מתבלים בשום ומיץ לימון.
מורחים באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים מכוסה במשך 20 דקות.
הסר את הכיסוי, ולתת את לאפות צלחת חשופה במשך 5 דקות נוספות, או עד פני השטח הוא השחמה קלות.