מייפל בייקון ואפל לאפות
מייפל - בייקון ואפל לאפות נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 422 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כריך בייקון-בננה וופל עם חמאת בוטנים וסירופ מייפל, מייפל בייקון Cornbread Cupcakes עם ציפוי מייפל מקושט עם בייקון, ו כוכב וופל פירותי עם פודינג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז קל 10x6 אינץ ' (1 1/2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם קיצור או ספריי בישול.
מורחים חתיכות ופל אפילו שכבה על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 15 דקות או עד קריספ.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-375F. בקערה גדולה, הכה חלמונים, מלח, חלב, קצפת, סירופ מייפל ווניל עם מקצף עד בשילוב טוב. מערבבים היטב חתיכות וופל ובייקון עד מצופה באופן שווה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות עד 1 שעה, ערבוב כל 10 עד 15 דקות.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה; לחץ למטה עם גב של כף. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים 50 עד 60 דקות, הסרת נייר במהלך 10 דקות האחרונות של אפייה, עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מברשת למעלה עם חמאה מומסת.
חותכים לריבועים; מגישים חמים.