קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

מילוי כריכים

מילוי כריכים
מילוי כריכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב עגבניות, בקר טחון, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו מילוי כריך כרובית, מילוי כריך סלט ביצים קלאסי, ו מילוי כריך חומוס צמחוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת גדולה עד משחימים היטב, על 10 דקות; לנקז שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים בשר מבושל בקערה גדולה. מערבבים ברוטב עגבניות, בצל, זיתים שחורים, פימנטוס, פטריות, גבינת צ 'דר, אבקת צ' ילי, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
כריך כפית מילוי על תחתית לחמנייה המבורגר, מתפשט לקצוות. מילוי צריך להיות כ 1/2 " עבה במרכז הכריך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים בועה, 5-10 דקות. הפעל תנור כדי לצלות ולהמשיך לבשל עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®