מיני טארטים ארטישוק עם גבינה
המתכון לטארטלטים מיני ארטישוק עם גבינה יכול להיות מוכן בכ-35 דקות . מתכון זה מספיק ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 91 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם טרגון (אופציונלי), גבינת צ'דר, מעטיפות וונטון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 39% . מתכונים דומים: טארטלטים מיני תפוחים מתובלים עם מיני פיצות שוקולד, ארטישוק, קלמטה ועגבניות מיובשות עם שום ורוזמרין , ופטריות ממולאות ארטישוק עם גבינה .
הוראות
לחצו בעדינות את עטיפות הוונטון לתוך תבניות מאפינס מיניאטוריות המצופות בתרסיס שמן, כך שהשוליים יתבלטו מעל לתבניות. רססו את הקצוות בתרסיס שמן.
בקערה גדולה, ערבבו את גבינת השמנת, גבינת הצ'דר, החרדל והקאיין עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו ארטישוק ופלפל אדום. העבירו לכוסות וונטון בעזרת כף.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 18-20 דקות או עד שתערובת הגבינה מתייצבת והוונטונים משחימים קלות.
מקשטים בשמיר או טרגון אם רוצים.