מיסו ברווז צלוי עם דובדבן מזוגג בוק צ'וי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 2 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 141 גרם חלבון, 388 גרם שומן, ובסך הכל של 5030 קלוריות. המתכון הזה מכסה 75% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -4 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מירין, ברווז לונג איילנד, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטיס עם דובדבנים חמוצים כמו קינוח. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו מיסו מזוגג בוק צ'וי, שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי, ו בוק צ'וי, שיטאקי ואטריות שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
בעזרת מזלג חודרים את עור הברווז בכל רחבי כדי לאפשר לטעם המרינדה לחדור ולשומן להתנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ברווז שלם
2
שלבו בקערה דבש, רוטב סויה, קפה, ג ' ינג ' ר, מיסו וסוכר חום, ערבבו היטב להמסת הסוכר החום והמיסו. סוחטים את מיץ ההדרים למרינדה ואז ממלאים את חלל הברווז בחצאי ההדרים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מניחים את הברווז בשקית מקפיא של 2 ליטר, ואז שופכים פנימה את המרינדה. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ברווז שלם
4
למחרת, להסיר את הברווז מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבת נייר. מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את הברווז על מתלה בתבנית צלייה. קפלו את קצות הכנף לאחור וקשרו את הרגליים זו לזו. ראשית, צולים את הברווז למשך 20 דקות, הטמפרטורה הגבוהה תקרמל את הסוכרים בחלקו החיצוני של הברווז ותקבע צבע מהגוני עשיר. לאחר 20 דקות, להוריד את הטמפרטורה עד 325 מעלות צלזיוס וצולים במשך שעה 1. תינוק גן עדן ברווז!
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
אתה יכול להתחיל את הבוק צ ' וי כאשר לברווז נותרו כ -10 דקות בבישול. מחממים מחבת גדולה על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
8
מטגנים לחתוך בצד למטה במשך כ 1 דקה עד להזהבה. מחק את השמן. קח את הצד האחורי של הסכין ותן לג ' ינג ' ר מכה טובה. חבורות הג ' ינג ' ר ישחררו טון של טעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
9
מוסיפים את הג ' ינג 'ר לתבנית עם בוק צ' וי ואז מוסיפים את ציר המירין, הסויה והעוף. מערבבים פנימה את המיסו, נזהרים שלא לפגוע באוכל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
בוק צ ' וי.
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
בזמן שיש לך את הכף ביד, מערבבים פנימה את תערובת עמילן התירס, ואז נותנים לרוטב להתבשל ולהסמיך כמה דקות. מסיימים עם הדובדבנים הטריים, קורט מלח ופלפל לבן סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום