קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 17 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מיסו וסויה דג בס צ'יליאני

מיסו וסויה דג בס צ'יליאני
אם יש לכם מיסו להדביק, פילה בס ים, מיריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בס ים צ'יליאני מזוגג מיסו, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני.

הוראות

1
לטאטא יחד את הסאקי, מירין, רוטב סויה, סוכר חום, וממרח מיסו בקערה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מיסומיסו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הבס בתוך שקית פלסטיק sealable גדול ויוצקים את המרינדה מעל בס הים. צ ' יל במקרר 3 עד 6 שעות. מסדרים את הפילה על תבנית אפייה. זרוק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
SeabassSeabass
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. פרוף את דלת התנור להישאר מעט פתוחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
אופים את הבס מתחת לגריל עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מפזרים בצל ירוק קצוץ כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר