מיסו וסויה דג בס צ'יליאני
אם יש לכם מיסו להדביק, פילה בס ים, מיריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בס ים צ'יליאני מזוגג מיסו, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני.
הוראות
לטאטא יחד את הסאקי, מירין, רוטב סויה, סוכר חום, וממרח מיסו בקערה כדי להפוך את המרינדה.
מניחים את הבס בתוך שקית פלסטיק sealable גדול ויוצקים את המרינדה מעל בס הים. צ ' יל במקרר 3 עד 6 שעות. מסדרים את הפילה על תבנית אפייה. זרוק את המרינדה.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. פרוף את דלת התנור להישאר מעט פתוחה.
אופים את הבס מתחת לגריל עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 7 עד 9 דקות.
מפזרים בצל ירוק קצוץ כדי לשרת.