קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

מלון עם גרניטה בסיליקום

מלון עם גרניטה בסיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מלון עם גרניטן בזיליקום סיד. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, עלי נענע, טל דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מלון קיץ עם בזיליקום נענע גרניטה, קרמי מלון גרניטה, ו מלון ואפל גרניטה.

הוראות

1
להביא מים 2/3 כוס סוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מעבירים לקערה להתקרר לחלוטין באמבט קרח, תוך ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
סירופ פירה עם בזיליקום ו 1/4 כוס בתוספת 2 כף מיץ ליים עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל unreactive 3 ליטר רדוד, לחיצה על ולאחר מכן השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להקפיא סירופ בזיליקום סיד, ערבוב וריסוק גושים עם מזלג כל 30 דקות, עד קפוא באופן שווה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
שעה אחת לפני ההגשה, לחתוך מלונים לתוך טריזים קטנים לקלף.
6
מערבבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להקציף יחד הנותרים 2 מיץ לימון כף סוכר לשפוך על פירות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
בואו macerate, משליך מדי פעם, כ -15 דקות.
9
לגרד את גרניטה עם מזלג, לרסק כל גושים.
10
מגישים מלון בקערות רדודות, טפטף עם מלון נוזלי ועקף עם גרניטה ונענע.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
* Granita יכול להתבצע 1 יום קדימה. לגרד שוב לפני ההגשה.* פירות ניתן לחתוך 3 שעות קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים