מלון עם גרניטה בסיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מלון עם גרניטן בזיליקום סיד. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, עלי נענע, טל דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מלון קיץ עם בזיליקום נענע גרניטה, קרמי מלון גרניטה, ו מלון ואפל גרניטה.
הוראות
להביא מים 2/3 כוס סוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז ומבשלים 3 דקות.
מעבירים לקערה להתקרר לחלוטין באמבט קרח, תוך ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
סירופ פירה עם בזיליקום ו 1/4 כוס בתוספת 2 כף מיץ ליים עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל unreactive 3 ליטר רדוד, לחיצה על ולאחר מכן השלכת מוצקים.
להקפיא סירופ בזיליקום סיד, ערבוב וריסוק גושים עם מזלג כל 30 דקות, עד קפוא באופן שווה, על 2 שעות.
שעה אחת לפני ההגשה, לחתוך מלונים לתוך טריזים קטנים לקלף.
להקציף יחד הנותרים 2 מיץ לימון כף סוכר לשפוך על פירות.
בואו macerate, משליך מדי פעם, כ -15 דקות.
לגרד את גרניטה עם מזלג, לרסק כל גושים.
מגישים מלון בקערות רדודות, טפטף עם מלון נוזלי ועקף עם גרניטה ונענע.
* Granita יכול להתבצע 1 יום קדימה. לגרד שוב לפני ההגשה.* פירות ניתן לחתוך 3 שעות קדימה ומקורר.