ממרח סלמון מעושן קפוא נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני תבלין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו ירקות, גבינת שמנת, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ממרח סלמון מעושן, ממרח סלמון מעושן, ו ממרח סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים 8 אונקיה חבילת גבינת שמנת, סלמון ובצל ביסודיות. תערובת צורה לכדור. פרוסט עם גבינת שמנת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מכסים ומקררים לפחות 2 שעות עד הצטננות.
4
מגישים עם קרקרים. לאחסן מכוסה היטב במקרר עד 2 שבועות או במקפיא עד 4 שבועות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.