ממרח שוקולד ואגוזי לוז
ממרח שוקולד ואגוזי לוז יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, אגוזי לוז לבנים, שמן אגוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: ממרח אגוזי לוז שוקולד, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ו ממרח אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180°C). להפוך את אגוזי לוז החוצה על תבנית אפייה וטוסט בתנור שחומם מראש במשך כ 5-7 דקות, עד הזהב חיוור.
הסר את האגוזים מהתנור וקריר מעט.
שים את אגוזי לוז חמים לתוך מעבד מזון לקצוץ עד שהם הופכים משחה חלקה כמעט.
ממיסים בעדינות את השוקולד, חלב מרוכז ושמן אגוזים בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים עד חלקה ומוסיפים את הדבק אגוזי לוז במעבד המזון.
מוסיפים קמצוץ של מלח ומערבבים, ואז מוסיפים את המים החמים ומתמזגים שוב עד לתערובת עקביות סמיכה ומפיצה.
כף לתוך צנצנת די מעוקר ולתת מגניב. מכסים עם מכסה ותווית כאשר קר.
זה ישמור במקרר עד 2 שבועות.
Reprinted with permission from Gifts from the Kitchen by Annie Rigg, © 2011 Kyle Books