מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות
מתאים ל-72 מנות. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת סוכר, קרם דה מנתה, סוכריות שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מיני עוגות שוקולד מנטה, מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות, ו מיני עוגות דלעת ושוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר מיני בכל אחד 24 כוסות מאפין מיני.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מערבבים 1/2 כפית של תמצית מנטה ו 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס לתוך הבלילה. מלא כוסות מאפין שני שלישים מלאים. (כיסוי ומקרר נשאר הבלילה עד מוכן לאפות; מחבת מגניב 15 דקות לפני שימוש חוזר.)
אופים 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות; להסיר קאפקייקס מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 48 קאפקייקס מיני נוספים.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, אבקת סוכר, צבע מזון ותמצית 1/2 כפית מנטה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה. מערבבים ב 1 כף חלב. בהדרגה להכות רק מספיק חלב שנותר, 1 כפית בכל פעם, כדי להפוך את הציפוי חלקה להפיץ.
מורחים ציפוי על קאפקייקס או מקטרת עם טיפ מספר 22.
מפזרים שבבי שוקולד מיניאטורי על ציפוי. השתמש מקלף ירקות לעשות שבבי שוקולד ממתקים; מפזרים על עוגות.