קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

צלי חזיר אננס סיציליאני

צלי חזיר אננס סיציליאני
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלי חזיר אננס סיציליאני יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שיני שום, בצל וידאלי, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: צלי חזיר אננס, אננס חמוציות חזיר צלוי, ו צלי חזיר מטוגן אננס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים ב 1 כף רוזמרין טרי ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים צלי במחבת, ולהפוך לחום מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
העברה למחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
חורים פירס בחלק העליון של צלי באמצעות סכין קטנה, ולהכניס פרוסות שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
יוצקים עגבניות, אננס, ופרוסות בצל על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מפזרים רוזמרין שנותר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מכסים ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ולהמשיך לבשל 2 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית של צלי מגיע מינימום של 145 מעלות F (63 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן