מניקוטי פלורנטין דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, תרד, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה נהדר. מתכונים דומים: פלורנטין מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.
הוראות
1
מחממים מעל 35
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בעוד פסטה מבשלת, לשלב 1/2 כוס מוצרלה, 1/4 כוס פרמזן, תרד, ו הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסננים פסטה, ולשטוף עם מים קרים כדי למנוע דבק; לנקז. תערובת תרד כפית באופן שווה לתוך פגזי פסטה (על 1/3 כוס מילוי בכל).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
כפית 1/2 כוס רוטב פסטה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים קונכיות פסטה ממולאות על רוטב בצלחת; למעלה עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
רוטב פסטה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מפזרים באופן שווה עם 1/2 כוס מוצרלה הנותרים, נשאר 1/4 כוס פרמזן, ופטרוזיליה. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מחומם היטב. לחשוף ולאפות 5 דקות נוספות.