קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

מנת פפרוני תפוחי אדמה

מנת פפרוני תפוחי אדמה
אם יש לכם חמאה, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78%. פיצה פפרוני עמוקה, פיצה פפרוני עמוקה ופיצה פפרוני עמוקה דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת טפלון של 12 אינץ', ממיסים חמאה; להסיר מהאש. מסדרים תפוחי אדמה בתחתית ומעלה בדפנות המחבת; מפזרים בצל, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שתפוחי האדמה רכים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים גבינה; שכבה עם מחצית מרוטב העגבניות, כל הפפרוני והעגבניות, ורוטב העגבניות הנותר. מכסים ומבשלים על נמוך עד שהגבינה נמסה והעגבניות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'