מסיבת כדורי בשר שוודיים
צד כדורי בשר שוודי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 504 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקנדינבית הזאת. גשו לסופר וקנו דבש, חמאת תפוחים® musselman ' s, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודיים, ו כדורי בשר שוודיים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ומיישרים תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף.
מניחים מחבת מעל חום בינוני ולהמיס את החמאה בו. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל המגורד ואת הטחון במשך 3-4 דקות, עד רך.
בקערה גדולה, מערבבים את הנקניק, בשר טחון, פאנקו, חמאת תפוחים 1/2 כוס, שמנת חמוצה, ביצים, מלח, פלפל, ואולספייס.
מוסיפים את הבצל, ברגע שהוא מתקרר. שים את הידיים שלך בזה ומערבבים היטב, עד בשילוב שווה.
מדוד את כדורי הבשר למנות של אונקיה אחת.
מגלגלים כדורים הדוקים ומניחים אותם על תבנית האפייה, קרובים זה לזה, אבל לא נוגעים. אתה צריך 40-45 כדורי בשר.
אופים במשך 15 דקות. בינתיים, מערבבים את 1/2 כוס הנותרים של חמאת תפוחים, עם מרק בשר בקר, דבש, ו 1-2 מקפים של פלפל קאיין.
לאחר 15 דקות, להסיר את כדורי הבשר מהתנור.
יוצקים את הרוטב מעל, לוודא לכסות כל כדור בשר, ומניחים בחזרה בתנור במשך 5-7 דקות.
לאחר מבושל דרך, לנער את תבנית האפייה קצת כדי לשחרר את כדורי הבשר לשרת חם.