מערבולות תאנה
מערבולות תאנה היא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם גבינת שמנת, תאנים המשימה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות תאנים תוצרת בית, קרוסטיני תאנה אפוי, ו Paleo שקדים איור Quickbread (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה.
חמאת דופק, גבינת שמנת, חלמון, ווניל במעבד מזון עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ודופק עד הבצק פשוט יוצר כדור.
חצי בצק ויוצרים כל חצי לתוך בערך 6 על ידי מלבן 2 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 1/2 שעות.
פירה תאנים, דבש, מיץ, גרידה, וקינמון במעבד מזון נקי עד כמעט חלקה.
מגלגלים חתיכת בצק 1 בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך מלבן 10 על 8 אינץ '(בערך 1/3 אינץ ' עבה), צד ארוך פונה אליך.
הסר גיליון העליון של נייר שעווה להפיץ בעדינות רבע מתערובת תאנה על חצי התחתון של הבצק, משאיר גבול 1/4 אינץ'. שימוש בנייר שעווה כסיוע, בצק רול, בסגנון ג ' לי-רול, באמצע הדרך, תערובת תאנה מצרפת. בצק הפוך, עם נייר שעווה.
מורחים עם שליש מתערובת התאנה הנותרת ומתגלגלים באותו אופן, כדי ליצור יומן בצורת S. תכין עוד יומן. יומני צמרמורת, עטוף בנייר שעווה, עד המשרד, לפחות 4 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
חותכים יומנים לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ 'ומסדרים פרוסות בערך 2 אינץ' בנפרד על גיליונות אפייה בחמאה קלות.
אופים עד מאפה הוא זהב חיוור, 12 עד 15 דקות.
* יומני Unbaked יכול להיות מקורר עד 3 ימים.* עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.