קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מפלצת המסיבה הטבעונית קלצונה

מפלצת המסיבה הטבעונית קלצונה
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות פטריות, גובלר, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מוח מפלצת {מסיבת בלוג מפלצת ליל כל הקדושים}, ילדים בריאים ' רעיון מסיבת ליל כל הקדושים: מפלצת ירוקה מפחידה אטריות קישואים, ו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות, אורגנו ותימין. מבשלים 5 דקות יותר, או עד שהירקות מתרככים.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
בואו מגניב לפני השימוש.לאחר הלחם עלה, לזרוק אותו על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל אותו לתוך 12 x 16 אינץ '(30 x 40 ס " מ) מלבן.עם הצד הקצר על פני, במרכז 6 אינץ '(15 ס " מ), שכבת חצי עגבניות פטריות פרוסות גובלר, כל תערובת בצל/פטריות, עגבניות פטריות הנותרים פרוסות גובלר, ואת טבעות פלפל. השאר 1 אינץ '(2.5 ס " מ) בחלק העליון והתחתון ללא מילוי.באמצעות סכין, לעשות 6 עד 8 חתכים בכל צד של המילוי, בניצב למילוי. בצע מספר שווה של חתכים בכל צד.זה החלק שיהיה קלוע. החל מלמעלה, מקפלים רצועת בצק ריקה על קצה המילוי. לסירוגין הצדדים, למשוך רצועה אחת מכל צד על פני המילוי. המשך עד שתגיע לרצועות האחרונות בכל צד. מקפלים את התחתונה, ואז לסיים את הצמה. לטפוח עם הידיים כדי לעזור לאטום את רצועות קלוע סגור.לרסס גיליון אפייה עם תרסיס nonstick ולהעביר בזהירות את הצמה לגיליון.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
תן לעלות, מכוסה במגבת, במשך 30 דקות, או עד נפוח יפה.מחממים התנור ל 177° (180°C, או סימן גז 4).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מעבירים את תבנית האפייה לתנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד לתחתית הוא השחמה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
העברה למתלה ולתת מגניב במשך כמה דקות לפני חיתוך.
7
חותכים לשש רצועות 2 אינץ '(5 ס " מ) ומגישים.