מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 134 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר מגורען, קצפת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות קוקוס עם שוקולד מריר ופיסטוקים, עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם גנאש מריר-מתוק, ו עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד-מתוק-מריר של גנאש.
הוראות
למלא קערה קטנה חצי מלא עם מים חמים.
מניחים חלבונים ביצה בכוס פודינג או קערה קטנה אחרת; במקום קערה של מים, לוודא מים לא להיכנס חלבונים ביצה.
בואו לעמוד על 3 דקות או עד חלבוני ביצה להגיע 24°. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול או מחצלות אפייה סיליקון.
בבלנדר, מניחים שקדים ו 1/4 כוס אבקת סוכר. מכסים; להתמזג במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים מדי פעם, או עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
מניחים מסננת מעל קערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לחץ תערובת שקדים דרך מסננת לקערה. החזר את כל השקדים שנותרו במסננת לבלנדר; הוסף 1/4 כוס של אבקת הסוכר הנותרת. מכסים; להתמזג במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים מדי פעם, או עד שקדים הם הקרקע דק מאוד. לחץ על תערובת שקדים הנותרים 1 כוס אבקת סוכר דרך מסננת לתוך קערה; להפריש. השליכו את כל חלקי השקדים הגדולים שנותרו.
בקערה אחרת, לנצח חלבונים ביצה, מלח וצבע מזון עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה רק עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות על מהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, לקפל כמחצית תערובת שקדים לתוך תערובת ביצה לבן עד משולב לחלוטין. מקפלים בתערובת שקדים הנותרים.
הבלילה כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור הבלילה ב 20 (1 1/2 אינץ') מעגלים על כל גיליון עוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. אם צמרות יש שיא, קצות אצבעות רטובות קלות על מגבת נייר לחה ולחץ למטה כדי לשטח. הקש על החלק התחתון של גיליון עוגיות על הדלפק כמה פעמים כדי לשטח עוגיות.
תנו לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר 30 דקות כדי לאפשר קרום אור כדי ליצור על צמרות.
אופים מחבת אחת בכל פעם 17 עד 18 דקות או עד צמרות להיראות להגדיר. מגניב על מחבת על מדף קירור לפחות 10 דקות. עם טרנר פנקייק מתכת, להסיר עוגיות למתלה קירור.
בכוס 2 כוס מדידה, קרם מיקרוגל וסירופ תירס נחשפו על 1 דקה גבוהה. מערבבים שוקולד וחמאה עד שוקולד נמס.
בואו לעמוד כ -30 דקות. מכסים; מקררים כ -30 דקות או עד הפצת עקביות.
עבור כל עוגיית כריך, להפיץ על 1 כפית גנאש על הקצה התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה. אחסן היטב.