קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מקרונים

מקרונים
אם יש לך חלבונים ביצה, הדובדבן סוכר, 250 גרם אמבט מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 5% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיות תירס, מקרונים שערורייתיים, ו עוגיות קפה.

הוראות

1
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה גדולה ונקייה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא את הסוכר הדובדבן ב 3 או 4 קבוצות, לטאטא היטב בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להוסיף כמה טיפות של צביעה עם תוספת סופית של סוכר. המשך לטאטא עד התערובת היא ורודה בהירה, ללא פסים, והוא עבה ומבריק, קצת כמו קצף גילוח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
באמצעות כפית מתכת גדולה, לקפל בעדינות דרך שקדים הקרקע. מכסים 4 גיליונות אפייה עם קלף אפייה ומוסיפים מעט מהתערובת בפינות כל גיליון כדי לאבטח נייר. אם אין לך מספיק סדינים אפייה, לעשות ולבשל חצי מהכמות, ואז לחזור. השתמש 2 כפות או שקית צנרת מצויד זרבובית רחבה כדי להפוך 40 עיגולים, כל אחד על 5 ס " מ רחב. השאירו לשבת בחוץ במשך כ 10 דקות עד העור מתחיל להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים את סדיני האפייה בתנור, משאירים את דלת התנור פתוחה מעט כדי לאפשר אדים לברוח, ואז אופים עבור 20-25 דקות עד רק פריך, אבל לא השחמה. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כאשר מוכן לשרת, בעדינות להקל על הנייר עם סכין צבעים. בזהירות להפיץ 1 כפית ריבת פטל לביסקוויט על מחצית הביסקוויטים ו 1 כפית מסקרפונה לביסקוויט על החצאים האחרים, ואז בעדינות כריך יחד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
מסקרפונהnameמסקרפונהname
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג מקרונים עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "