מקרוני וגבינה בשכבות עם בשר טחון
מקרוני עם גבינה עם בשר טחון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 637 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי לחם, מלח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מטבל סלט טאקו שכבתי עם בשר טחון, תבשיל בשכבות עם בשר טחון ופסטה, ו תבשיל מקרוני וגבינה טחון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, 1/2 כפית מלח ופלפל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז אם תרצה.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע. מערבבים בחלב; לבשל 5 עד 6 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה מעט. מערבבים במרק שנותר 1/2 כפית מלח.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה. מקפלים למקרוני.
כף 1/3 של תערובת מקרוני (על 1 1/3 כוסות) לתוך תבשיל; העליון עם מחצית הבשר (על 1 1/2 כוסות).
שכבה עם עוד 1/3 של תערובת מקרוני, בשר שנותר ותערובת מקרוני הנותרים. למעלה עם פירורי לחם.
אופים חשוף 25 עד 30 דקות או עד פירורי לחם הם חום זהוב.