מקרוני וגבינה מקסיקני אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 388 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך שום, חמאה, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תירס רחוב מקסיקני וקישואים מקרוני וגבינה אפויים, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני וגבינה מקסיקני דל שומן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. לבשל ולנקות פסטה לפי ההוראות על החבילה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים בצל, חרדל, מלח, פלפל ושום; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים בקמח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא מבעבעת.