מקרוני וגבינה צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה צ'יפוטלה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, גבינת קוטג', צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה צ'יפוטלה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו צ'יפוטלה מעושן מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 1 כפית רוטב adobo מ יכול; להפריש.
הסר 2 צ ' יפוטלה מ יכול; דק קוצצים למדוד 1 כף. שמור צ ' יילס הנותרים ורוטב adobo לשימוש נוסף.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים צ ' ילי קצוץ, בצל, פלפל ושום; מבשלים 4 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים קמח; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני; להוסיף עגבניות. מבשלים 3 דקות או עד מעובה.
מוסיפים 1 כפית שמורה רוטב אדובו, פסטה, גבינת צ 'דר, גבינת קוטג', חלב, פרמזן וביצה; מערבבים לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול; העליון עם פירורי לחם.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.