קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

מקרל טבוע פטריות Escabeche

מקרל טבוע פטריות Escabeche
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? מקרל טבוע Escabeche פטריות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך זרעי כוסברה, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: ספרדית Mackerel Escabèche, צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, ו Escabeche.

הוראות

1
לטפוח דגים יבש העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח, רועד מעל עודף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ. לבשל דגים, צד העור למטה הראשון, מפנה פעם אחת, עד מבושל דרך, פריך, וזהב משני הצדדים, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
להעביר דגים לתבנית אפייה גדולה (לא אלומיניום) ולמחוק מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מוסיפים 1/2 כוס שמן למחבת ומבשלים בצל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים פטריות, כוסברה, פתיתי פלפל אדום, גרידה, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות, כ 5 דקות. מערבבים בורמוט.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ורמוטורמוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר מהחום ומערבבים בחומץ ומיץ לימון, ואז לשפוך על דגים. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מעבירים דגים לצלחות. מערבבים מנטה לתוך תערובת פטריות וכפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מגישים בטמפרטורת החדר.
1
Escabeche יכול להשרות, מקורר, 1 יום.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.