מרווה פסטו עם אגוזי מלך
מרווה פסטו עם אגוזי מלך נטול גלוטן, וקמאיות תבלין. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, חצאי אגוז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגות תירס עם אגוזי מלך ומרווה, עניבות פרפר עם אגוזי מלך, חמאה ומרווה, ו Orecchiete עם פטריות Chanterelle, מרווה, אגוזי מלך, וחום.
הוראות
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני. לזרוק אגוזי מלך וטוסט במשך כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם. הם צריכים צבע מעט ולהיות ריחניים.
הסר מהחום ומניח אותם בקערה.לזרוק את צנוברים לתוך אותו מחבת ולחזור על התהליך, אם כי הם ייקחו על 2 דקות. כאשר הם נעשים למקם אותם בקערה עם אגוזי מלך.
מוסיף את כל שיני השום לאותו מחבת, בעוד הוא עדיין חם אבל את החום.
תן לשום לשבת במחבת עד שיתקרר. זה יסיר את קצה מריר קל אבל לשמור על טעם "גלם" מודגש של שום.
מניחים שיני שום במעבד מזון או בלנדר עם קמצוץ של מלח, דופק על 4 או 5 פעמים לקצוץ בערך.
מוסיף פטרוזיליה ומרווה, ולאחר מכן לעבד עד חלקה.
להוסיף אגוזים ודופק 4 או 5 פעמים עד קצוץ. ואז לטפטף בשמן זית עם המכונה פועל כל הזמן, עד עקביות הרצוי מושגת. אתה אולי לא צריך את כל השמן.הפסטו יכול להיות מכוסה ומקורר עד שלושה ימים, אבל עדיף להשתמש בו באופן מיידי.