מרינרה עגבניות צלוי איטי
מרינרית עגבניות צלויה איטית היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב מרינרה צלוי איטי, מרינרה עגבניות ופלפל קלוי, ו מרינרה עגבניות ועשבי תיבול קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה, זורק בעדינות מעיל. סדר חצאי עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
אופים עגבניות ב 250 במשך 7 שעות.
הוסף 1/3 כוס מים למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מניחים טחנת מזון על קערה גדולה; תערובת עגבניות כף לתוך טחנת מזון. לחץ על תערובת דרך טחנת מזון; לשמור על חום.
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים (דרך שום); מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים בתערובת עגבניות 2/3 כוס מים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים במלח ופלפל.