קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

מרנג

מרנג
מרנגס נטול גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפה הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 22 קלוריות. 137 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם טרטר, חלבוני ביצה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני בלתי ניתן לשיפור של 7%. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס). מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערת זכוכית או מתכת נקייה גדולה מקציפים את החלבונים עם מלח ושמנת אבנית עד שהם יכולים להחזיק שיא רך. מפזרים בהדרגה את הסוכר תוך כדי המשך להקציף לפסגות נוקשות. מקפלים פנימה את גרידת הלימון. זרוק על ידי ערימת כפיות על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
גרידת לימוןגרידת לימון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהם מתקלפים מהסדין ללא התנגדות. מצננים על מתלי תיל, ואז שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בודגאס נברן דאמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דאמה קאווה
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.