מרק אבוקדו
מרק אבוקדו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך שאלוט, שמנת כבדה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מרק אבוקדו ומלפפון (aka"מרק detox"), מרק אבוקדו, ו מרק אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
אבוקדו מחית בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
Sautee קצוץ בצלצלי שמן זית עד רך אבל לא חום; להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, להקציף יחד אבוקדו עם מניה עוף, שמנת כבדה ושאלוט עד חלקה. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט; להתאים תבלינים לפי הטעם.
להירגע לפחות חצי שעה לפני ההגשה.
מקשטים עם עגבניות חתוכות לקוביות.