מרק אטריות חמות וחמוצות עם בשר חזיר
מרק אטריות חמות וחמוצות עם בשר חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לכם פטריות שיטאקה, קורנפלור, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, מרק אטריות חמות וחמוצות, ו מרק נודלס חם וחמוץ.
הוראות
משרים את האטריות בקערה של מים חמים עד גמיש, על 5 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מסננים את האטריות, מוסיפים אותם לסיר ומבשלים על חום מתון רק עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את החזיר, חומץ, רוטב סויה ורוטב צ ' ילה-שום ומבשלים עד החזיר הוא כמעט מבושל דרך, על 2 דקות.
מוסיפים את אפונה שלג, בצל ירוק תערובת קורנפלור ומבשלים עד הירקות הם פריך במכרז, על 1 דקה. מערבבים בשמן שומשום ומתבלים במלח. מצקת את המרק לקערות ומגישה.