מרק אפונה ירוק, ללא בשר הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מרק זול עבור סתיו. אם יש לכם קמח, כדי 4 בצל ירוק, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק אפונה ירוק, ללא בשר, מרק ביזון ושעורה רזה עם אפונה ירוקה, ו ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום.
הוראות
1
שים 8 כוסות של אפונה 4 כוסות מים בסיר גדול או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את המלח, פלפל, מייס, ציפורן, טימין ומרג ' ורם, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך כ 45 דקות, עד האפונה הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מייס קרקע
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים את האפונה, שומר את נוזל הבישול בסקיופאן. מחית את האפונה במעבד מזון או עם טחנת מזון. אם משתמשים בטחנת מזון, להשליך את העורות. לחץ על מחית דרך מסננת לתוך הנוזל השמור, ערבוב לשלב ביסודיות. לכסות ולהניח בצד כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
שלב את 2 כוסות האפונה שנותרו עם 2 כוסות מים בסיר בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות, עד האפונה הם רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
בעוד המנה השנייה של אפונה הוא בישול, להמיס את החמאה במחבת sauté.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיף את הבצל הירוק, ו sauté במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
7
מוסיפים את התרד ואת מנטה ומערבבים יחד, בישול עד התרד רק נבול. מערבבים את הקמח, ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מסננים את האפונה, שומרים את נוזל הבישול ומערבבים את האפונה למרק החם יחד עם תערובת התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
9
חום עד שהוא מתחיל להתבשל, הוספת אפונים שמורים בישול נוזלי-קצת בכל פעם-אם המרק הוא עבה מדי. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
10
יוצקים את המרק לתוך tureen, ומקשטים עם טוסט קצוץ ופריחת קלנדולה גרוסה, אם תרצה בכך.