זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם תרד תינוק, אזובית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק ביזון ושעורה רזה עם אפונה ירוקה, ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום, ו אפונה ירוקה טרייה ואפונת הצמד סוכר ברוטב שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים 8 כוסות של אפונה 4 כוסות מים בסיר גדול או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
מים
אפונה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
2
מוסיפים את המלח, פלפל, מייס, ציפורן, טימין ומרג ' ורם, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך כ 45 דקות, עד האפונה הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
ציפורן
פלפל
טימין
מייס קרקע
אפונה
מלח
3
מסננים את האפונה, שומר את נוזל הבישול בסקיופאן. מחית את האפונה במעבד מזון או עם טחנת מזון. אם משתמשים בטחנת מזון, להשליך את העורות. לחץ על מחית דרך מסננת לתוך הנוזל השמור, ערבוב לשלב ביסודיות. לכסות ולהניח בצד כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מסננת
4
שלב את 2 כוסות האפונה שנותרו עם 2 כוסות מים בסיר בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות, עד האפונה הם רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
מים
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
בעוד המנה השנייה של אפונה הוא בישול, להמיס את החמאה במחבת sauté.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיף את הבצל הירוק, ו sauté במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
7
מוסיפים את התרד ואת מנטה ומערבבים יחד, בישול עד התרד רק נבול. מערבבים את הקמח, ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תרד
קמח לכל מטרה
מנטה
8
מסננים את האפונה, שומרים את נוזל הבישול ומערבבים את האפונה למרק החם יחד עם תערובת התרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
אפונה
מרק
9
חום עד שהוא מתחיל להתבשל, הוספת אפונים שמורים בישול נוזלי-קצת בכל פעם-אם המרק הוא עבה מדי. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק
10
יוצקים את המרק לתוך tureen, ומקשטים עם טוסט קצוץ ופריחת קלנדולה גרוסה, אם תרצה בכך.