מרק בצל בסגנון איטלקי
מרק בצל בסגנון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 5 מנות עם 402 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת שום, גבינת פרמזן, מלח ולחם ישן. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 48% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פיצה נקניק איטלקית איילים עם גבינת ריקוטה, פטריות מוקפצות ובצל , קציץ בשר בסגנון איטלקי , וטונה וספגטי - בסגנון איטלקי .
הוראות
בתנור הולנדי בחום בינוני ממיסים חמאה עם השמן.
מוסיפים את הבצלים, הרוזמרין, 1/8 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל. מבשלים במשך 30 דקות או עד להשחמה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המרק, היין והחומץ; חום דרך.
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את העגבניות, הבזיליקום, גבינת הפרמזן, אבקת השום ושאר המלח והפלפל. כף תערובת עגבניות על פרוסות לחם; למעלה עם מוצרלה.
צולים 3-4 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה. מצקת מרק לקערות; למעלה עם טוסט.