מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי
מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי הוא מנה עיקרית המגישה 4. תמורת 2.91 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -23 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 493 קלוריות . החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בגט, טימין, יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שעועית ירוקה בריאה יותר בסגנון דרומי , שעועית ירוקה בסגנון דרומי ומרק בצל צרפתי קלאסי .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מניחים את הבצל בחמאה ומאדים במשך 5 עד 10 דקות, או עד לריכוך. מערבבים פנימה את הטימין ומסירים מהאש.
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את הקונסומה, עלי הדפנה והיין הלבן, אם רוצים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים פנימה את הבצל המוקפץ ומניחים להתחמם, כ-10 עד 15 דקות.
מצקת מרק ל-4 קערות אישיות הניתנות לתנור, ממלאות כל אחת כ-3/4 מהדרך. מעל כל קערה 2 פרוסות לחם באגט ולאחר מכן מכסים כל אחת בגבינה.
אופים ב-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.