מרק בשר בקר
מרק בשר בקר הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 79 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 1044 קלוריות. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. אם יש לך שוק בקר, סלרי, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה מכלמתכונים יש 3 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה נהדר. נסו שוק בקר צלוי, רוטב שוק בקר מעל פולנטה, ו שוק בקר פלפל ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מלאי גדול להשרות אפונה ב 2 כוסות מים במשך שעה 1. מבשלים אפונה על אש בינונית, בודקים ללא הרף אם צריך להוסיף עוד מים. כאשר האפונה נעשית בחצי הדרך, (כ-40 דקות) מוסיפים בטטות ואדו.
לחץ לבשל שוק בקר עם שום עד שהם רכים.
בקערת ערבוב נפרדת משלבים קמח, קמח תירס ומספיק מים ליצירת בצק מעשי. ללוש לעקביות לא דביקה, להוסיף עוד קמח אם הבצק נדבק.
מרדדים בצק לעובי של 1/4 אינץ 'וחותכים לרצועות של 1 אינץ 'על 1 אינץ'.
לאחר פיצול אפונה ותפוחי אדמה מבושלים באמצעות להוסיף סלרי, בצל, שוק וכופתאות. מתבלים עם טימין, סוכר, חומץ, מלח ופלפל.
נותנים להתבשל עד שהכופתאות צפות ואז מגישים.