מרק דגים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 446 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 951 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ צדפות, קורנית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
מחממים שמן וחמאה בתחתית סיר גדול (6-qt) בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את היין, אם משתמשים בו, ומגבירים את החום, מבשלים, שנחשף עד שהיין מצטמצם בחצי. (אם לא באמצעות יין, להוסיף 1/4 כוס מים עם מיץ צדפות.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
מוסיפים את תפוחי האדמה, מיץ צדפות, עלה דפנה, טימין, מלח ופלפל, ותבלינים המפרץ הישן. (תפוחי האדמה צריכים להיות רק בקושי מכוסה בנוזל בסיר. אם לא, להוסיף מים כך שהם.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
גב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד תפוחי האדמה כמעט נעשה, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
קרם חום: בסיר נפרד, לחמם את הקרם עד מהביל (לא רותח).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיפים את הדג לסיר תפוחי האדמה ומוסיפים את השמנת המחוממת. חזור לתנור. מבשלים על אש נמוכה, חשוף, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שים עין על החום! אם אתה משתמש קרם כבד ישר אתה צריך להיות מסוגל בקלות רבה יותר כדי למנוע קימורים, גם אם המרק מתחיל לרתוח. אבל אם אתה מחליף שמנת קלה, חצי וחצי, או חלב, התערובת תהיה קרסול סביר אם הוא מקבל ליד נקודת רתיחה (אחת הסיבות שאני אוהב להשתמש קרם כבד ישר).
מרק דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. תבשיל דגים, בהתאם למרכיבים, יכול להיות מזווג עם כל דבר מלבן פריך כמו סוביניון בלאן לרוזה נוצץ (במיוחד עבור bouillabaisse) לאדום חומצי כמו פינו נואר (במיוחד עבור cioppino). פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.