קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות54
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק דלעת מתובל אתיופי

מרק דלעת מתובל אתיופי
מרק דלעת מתובל אתיופי נטול גלוטן, מרק. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך מרק ירקות, שום, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק חמאה צלוי עם זרעי דלעת מתובלים, סטייק אתיופי מתובל, ו סטייק אתיופי מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדלעת או סקווש לשניים לגרד את כל הזרעים ומיתרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מניחים אותו חתך בצד על תבנית אפייה ומכסים בנייר כסף (או מניחים בתבנית אפייה גדולה ומכוסה).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים במשך 30-40 דקות, או עד הבשר הוא מאוד רך כאשר דקרו עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר ולאפשר להתקרר עד שניתן לטפל בו בנוחות. מבשלים את הבצל בסיר גדול, לא מקל על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל חום. (אם זה מתחיל להידבק, להוסיף כף מים ומערבבים היטב.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
הוסף התזה של מרק הירקות כדי deglaze את המחבת, ולאחר מכן לשפוך את הבצל לתוך הבלנדר. לגרד את הדלעת מתוך הקליפה שלה ולהוסיף את הבשר לבלנדר, יחד עם מרק שנותר, רסק עגבניות, ותערובת התבלינים berbere. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
BerbereBerbere
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את התוכן של הבלנדר בחזרה לתוך המחבת, לכסות, ולהביא לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף את החלב הלא חלבי, תוך שימוש ככל הדרוש כדי להגיע לעקביות הנכונה.
מרכיבים שתצטרך
תחליף חלבתחליף חלב
9
מוסיפים את מיץ הסיד, המלח והפלפל, ומבשלים כ -5 דקות נוספות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מגישים בקערות רדודות, זרועים זרעי דלעת,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון