קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

מרק דלעת

מרק דלעת
מתכון מרק דלעת ניתן להכין בעוד כ-45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 347 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. אם יש לכם שמנת כפולה, בצל, לחם מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת-מנטה פסטו.

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול, ואז מבשלים בעדינות 2 בצל קצוץ דק במשך 5 דקות, עד רך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים דלעת 1kg או סקווש, לחתוך לחתיכות, למחבת, ולאחר מכן להמשיך לבשל במשך 8-10 דקות, ערבוב מדי פעם עד שהוא מתחיל לרכך ולהפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים 700 מ " ל ירקות או עוף לתוך המחבת ומתבלים עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 10 דקות עד הסקווש הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים 150 מ " ל קרם כפול לתוך המחבת, להחזיר לרתיחה, ואז טהור עם בלנדר יד. לקבלת עקביות קטיפתי נוסף אתה יכול לשפוך את המרק דרך מסננת בסדר. המרק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כדי להפוך את קרוטונים: לחתוך 4 פרוסות לחם seeded שלם לתוך ריבועים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, ואז מטגנים את הלחם עד שהוא מתחיל להיות פריך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים קומץ זרעי דלעת למחבת, ואז מבשלים עוד כמה דקות עד שהם קלויים. אלה יכולים להתבצע יום קדימה ומאוחסנים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים את המרק במידת הצורך, טעם לתיבול, ולאחר מכן מגישים מפוזרים עם קרוטונים וזרעים ומטפטף עם עוד שמן זית, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
קרוטוניםקרוטונים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי