קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

מרק הודו

מרק הודו
המתכון טורקיה גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 737 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, שמן זית, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה), שאריות הודו: מרק הודו, ו מרק הודו של מקס (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב 1/4 כוס סלרי קצוץ, 1/4 כוס בצל קצוץ, ו 1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כוס שמן קנולה עם שמן זית להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברה לסיר בינוני כבד או תנור הולנדי, מוסיפים את הקמח, ומניחים על חום מתון. מבשלים את התערובת, ערבוב לאט וכל הזמן, עד roux הוא חום כהה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיף את הירקות פירה, ומערבבים לשלב. כיסוי ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5
בסיר גדול כבד מעל חום מתון, לחמם את שמן קנולה 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף את נקניק אנדויל ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
7
מוסיף את פלפל אדום, יחד עם פלפל ירוק הנותרים, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד רך וחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מוסיפים את הסלרי והבצל הנותרים, יחד עם השום, ואת השום, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרככים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
הוסף 8 כוסות של ציר עוף, יחד עם טימין, פלפל קאיין, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, ואת רביכה שמורות, לטאטא לפי הצורך כדי לפזר את הנביכה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מביאים את הבמיה לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ואז להפחית את החום לנמוך, העונה גמביה עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 15 דקות. (הבמיה צריכה להיות עקביות של מרק דגים. אם זה מתעבה יותר מדי כפי שהוא מתבשל, להוסיף מלאי נוסף; אם זה דק מדי, בקערה קטנה, מערבבים יחד 1 כף קמח לכל מטרה 3 כפות שמן קנולה ולהוסיף בהדרגה את התערובת לגמבו, מבשלים את התערובת במשך כמה דקות בין תוספות, עד עקביות הרצוי הוא הגיע.)
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
מרק גמביהמרק גמביה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים את בשר טורקיה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מגישים חם. לעשות קדימה: מרק הבמיה יכול להיות מוכן מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 3 ימים, או קפוא, במיכל אטום, עד 3 חודשים. לחמם את הבמיה בסיר כבד מעל חום מתון, הוספת ציר עוף נוסף לפי הצורך כדי להתאים את העקביות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת