מרק חתונה איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק חתונה איטלקי. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותביאו חזיר טחון, גרגרי חומוס, אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה עם גזר וסלרי. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את orzo ומבשלים עד אל דנטה, על 7 דקות.
בינתיים, בקערה, ללוש את החזיר עם 1/4 כוס גבינה, פירורי הלחם ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. צור את התערובת לתוך כדורי 1 אינץ'.
זרוק את הכדורים לתוך מרק רותח ומבשל במשך 5 דקות. מערבבים את התרד ואת החומוס ומבשלים עד כדורי הבשר מבושלים דרך, 5 דקות יותר.
מגישים, מעבירים עוד גבינה ליד השולחן.