תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מרק כבש עם מלפפון & יוגורט מנטה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 261 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מטבל יוגורט מלפפון-מנטה, סלט מלפפון עם יוגורט ונענע, ו מתלה כבש עם יוגורט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את כל החומרים לסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 3-4 דקות ו לרפרף את הקצף שנוצר על פני השטח, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות במשך 1 1/2—2 שעות, עד שה הוא רך וכמעט נופל את העצם, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את הסכר מן המניה, ולאחר מכן להעביר את המניה דרך מסננת בסדר או מסננת לתוך סיר נקי (להשליך את הירקות) ולשמור חם. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. לגרוס את בשר הטלה מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
כדי לשרת, לחלק את בשר טלה מגורר בין 6 קערות מרק. לאסוף את רצועות המלפפון לתוך 6 חבילות ולהוסיף אחד לכל קערה, ואז לשפוך מעל המניה החמה ולהוסיף כף יוגורט. לסיים עם כמה ענפי נענע ו שחיקה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס יוגורט תות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגישים באופן מיידי.
5
מלפפון "ספגטי"
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ענפי שמיר שנקטפו
6
לקבלת אפקט דקורטיבי נוסף, לשרת את המרק הזה עם "ספגטי": השתמש להב המסרק על מנדולינה או לחתוך את המלפפון לתוך סרטים ולאחר מכן לחתוך אותם לרצועות דקות באמצעות סכין חדה מאוד.