מרק סלרי-סלרי עם קרוטונים רוקפור
מרק סלרי-סלרי עם קרוטונים רוקפור הוא צמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם גבינת רוקפור, גבעולי טימין, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גרגיר נחלים ומרק סלרי עם קרוטונים גבינת עיזים, מרק שורש ערמונים וסלרי עם קרוטונים מרווה ובייקון, ו תפוח, רוקפור, חסה עלה אדום עם קרוטונים Pumpernickel.
הוראות
כדי להכין מרק, להמיס חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים כרישה ושאלוט; מבשלים 5 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסלריאק ו-5 המרכיבים הבאים (דרך עלי דפנה); מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים סלרי, חלב, מלח ופלפל; מבשלים 10 דקות (לא להרתיח).
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות. להשליך עלי מפרץ קורנית.
מניחים חצי תערובת סלרי בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת סלרי מחית לתוך קערה גדולה. חזור על ההליך עם תערובת סלרי נותרת. מוסיפים חצי-חצי.
כדי להכין קרוטונים, לארגן לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; מעיל עם ספריי בישול. Broil 1 דקה או עד הזהב. הפוך את הלחם; מפזרים כל פרוסת לחם עם 1 כף גבינה. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה; מגניב 1 דקה על תבנית אפייה.
מניחים לחם על קרש חיתוך; חותכים כל פרוסת לחם ל 6 טריזים כדי ליצור קרוטונים. מצקת על מרק כוס 1 לתוך כל אחד 8 קערות; העליון כל מנה עם 6 קרוטונים.