מרק סרטנים וצדפות
מרק סרטנים ואויסטר הוא pescatarian מרק. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם בשר סרטנים, שאלוט, מיץ צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מרק סרטנים וצדפות, מרק סרטנים צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ב 4-5 ליטר תנור הולנדי, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים שום בצלצלים בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיץ צדפות ויין; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מערבבים ברוטב ווסטרשייר, תיבול Cajun, פלפל וקצפת. מבשלים עד מחומם היטב, כ 10 דקות. מערבבים צדפות ו crabmeat; לבשל רק עד הקצוות של צדפות להתכרבל.
מגישים עם קרקרים צדפות; מפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.