מרק עוף בקארי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, מרק עוף, אדממה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף בקארי מרק תירס, עוף בקארי צ'אודר אורז בר, ו קישואים קארי צ'אודר (מתכונים דומים).
הוראות
1
Saut הראשון 3 מרכיבים בשמן חם בתנור הולנדי גדול או סיר מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד מכרז; להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים מרק ו 9 מרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד ירקות רכים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מגישים עם התוספות הרצויות.
4
כדי להקפיא: כדי לשמר את המרקמים של בשר וירקות במרק חם, חשוב לקרר מרקים חמים לחלוטין לפני הקפאה. כדי להפחית במהירות את הטמפרטורה, להעביר מיכל גדול, רדוד (13-x 9 אינץ ' צלחת אפייה). מקררים חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מגניב.