את המתכון ניתן להכין מרק עוף קולומביאני כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 323 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון, מלח כשר, רומא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרק עוף קולומביאני, מרק עוף קולומביאני, ו מרק עוף קולומביאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את העוף, לקוביות תפוחי אדמה חלודים, בצל קצוץ ושום בסיר גדול (לפחות 8 ליטר) ולהוסיף 1 1/2 ליטרים של מים ואת ליטר של ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russet
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה נמרצת.
3
מוסיפים את הכמון, עלי דפנה ומלח לפי הטעם. מבשלים את זה עד הבשר רוצה ליפול של עצמות העוף-בכל מקום בין 45 דקות ל 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר את עלי העוף והמפרץ ופירה חלק מבסיס המרק: כאשר העוף מוכן, להסיר אותו ואת עלי המפרץ מן המרק ולהגדיר בקערה גדולה. אם אתה הולך לטחון את בסיס המרק עם בלנדר טבילה או על ידי לשים את המרק לתוך בלנדר רגיל בקבוצות, לעשות זאת עכשיו.