קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות מוקרם של השף ג'ון

מרק פטריות מוקרם של השף ג'ון
מרק פטריות הקרם של השף ג'ון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-503 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו שום, קמח, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות בחמאה עם מלח קמצוץ 1 עד שהפטריות פולטות את המיצים שלהם; מפחיתים את החום לנמוך. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מיצים להתאדות ואת הפטריות הן חום זהוב, על 15 דקות. מניחים בצד כמה פרוסות פטריות אטרקטיביות לקישוט מאוחר יותר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים בצל לתוך פטריות ומבשלים עד הבצל רך שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים קמח לתוך תערובת פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות כדי להסיר טעם קמח גלם. לקשור ספרי טימין לתוך צרור קטן עם חוט מטבח ולהוסיף תערובת פטריות; להוסיף שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
יוצקים ציר עוף ומים לתערובת פטריות. להביא לרתיחה ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
הסר צרור טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מעביר מרק לבלנדר בקבוצות קטנות ומכין במהירות גבוהה עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להחזיר מרק לסיר ולערבב בקרם. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים בקערות, מעוטרים בפרוסות פטריות שמורות וכמה עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת