קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מרק פטריות עם גרנולה אגוזי לוז

מרק פטריות עם גרנולה אגוזי לוז
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מרק ירקות, גזר, פטריות קרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מרק פטריות עם גרנולה אגוזי לוז, מרק פטריות ופפרדלה עם גרמולטה, ו גרמולטה אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פורצ ' יני ב 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
בואו soakuntil רך, על 20 דקות. מתח, מילואים נוזל להכנת. קוצצים גס פורצ ' יני.
3
להמיס 2 כפות חמאה potover גדול חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מוסיפים בצל וcarrot ו sauté עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים 1 פאונד פטריות קרים; מפזרים מלח. Sauté עד mushroomsהם רכים משחימים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
מלחמלח
6
Addporcini ו sauté 3 דקות.
7
להוסיף 3 cupsbroth ו porcini שמורות השריית נוזלים ומביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך;כיסוי ומבשלים עד פטריות רכות תערובת טעמים, כ 20 דקות. קר-רוח. עבודה בקבוצות, מחית blenderuntil חלקה, הוספת מרק יותר על ידי 1/2 cupfulsas צורך. להחזיר מרק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מרקמרק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מערבבים פטרוזיליה, שמן, אגוזי לוז,קליפת תפוז, ושום בקערה קטנה. תניח את גרמולטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
אגוזי לוזאגוזי לוז
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה כבד סיר גדול מעל בינוני גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
הוסף 12 אונקיות מגוון mushroomsand sauté עד רך משחימים, about10 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper. מחלקים מרק בין קערות. למעלה עם פטריות מוקצף וגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
* זמין בסעיף התוצרת של manysupermarkets ו-specialty foods storesand Italian markets.