זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מרק ירקות, גזר, פטריות קרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מרק פטריות עם גרנולה אגוזי לוז, מרק פטריות ופפרדלה עם גרמולטה, ו גרמולטה אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פורצ ' יני ב 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
2
בואו soakuntil רך, על 20 דקות. מתח, מילואים נוזל להכנת. קוצצים גס פורצ ' יני.
3
להמיס 2 כפות חמאה potover גדול חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מוסיפים בצל וcarrot ו sauté עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים 1 פאונד פטריות קרים; מפזרים מלח. Sauté עד mushroomsהם רכים משחימים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
מלח
6
Addporcini ו sauté 3 דקות.
7
להוסיף 3 cupsbroth ו porcini שמורות השריית נוזלים ומביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך;כיסוי ומבשלים עד פטריות רכות תערובת טעמים, כ 20 דקות. קר-רוח. עבודה בקבוצות, מחית blenderuntil חלקה, הוספת מרק יותר על ידי 1/2 cupfulsas צורך. להחזיר מרק לסיר.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה כבד סיר גדול מעל בינוני גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
הוסף 12 אונקיות מגוון mushroomsand sauté עד רך משחימים, about10 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper. מחלקים מרק בין קערות. למעלה עם פטריות מוקצף וגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
* זמין בסעיף התוצרת של manysupermarkets ו-specialty foods storesand Italian markets.