הסר עור ועצמות מרגלי ברווז, הזמנת שניהם, ולאחר מכן לגרוס בשר גס.
5
מחממים שמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז מבשלים עצמות שמורות, בצל, גזר, סלרי, שום, עלי מפרץ, טימין, וציפורן, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
מים כדי לאפשר
6
מוסיפים שעועית מנוקזת, מרק, מים ועגבניות ומבשלים, מכוסים חלקית, מערבבים ומרחפים קצף מדי פעם, עד שהשעועית רכה, כ -50 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, דק פרוסה שמורות העור, ואז קל העונה עם
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מלח ופלפל. מבשלים במחבת יבשה בינונית לא דביקה על אש נמוכה, ערבוב להפרדה, עד שומן הוא שניתנו העור הוא פריך, 6 כדי
9
8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להשליך עלי דפנה, עצמות, ותימין ממרק.
11
להעביר 2 כוסות מוצקים 1 כוס נוזלי ממרק לבלנדר להתמזג עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לחזור מרק. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל ולשמור חם, מכוסה.