זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מיני אגרולים צמחוניים מטוגנים (צ'ה ג' יו צ'יי בוייטנאמית), גוי צ'יי (סלט צמחוני וייטנאמי), ו Bun Chay (סלט אטריות צמחוני וייטנאמי).
הוראות
1
חריכה בצל וג ' ינג 'ר: Charring בצל וג' ינג ' ר. לשטוף את כל זנגביל unpeeled, טפיחה יבשה. מקלפים את כל הבצל מבלי לחתוך את הגבעול כדי לוודא שהבצל לא מתפרק במרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מניחים גריל על הכיריים שלך, ואז char כל העור של זנגביל ובצל. לעטוף אותם בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
פתיתי ירקות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
בואו מגניב במשך כ -10 דקות. לשטוף את ג ' ינג ' ר ובצל תחת מי ברז זורמים; העור מושחר יבוא מיד. חבורה זנגביל באמצעות פטיש כדי לשחרר את הבשר ולעזור לשחרר את כל הטעם.Prepping פטריות שיטאקה: להשרות את הפטריות במים חמים במשך 30-40 דקות ולנקז.
מחממים כ 2 כפות שמן במחבת. לשבור את השעועית המיובשת לחתיכות שמתאימות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השעועית ומטגנים עד תוסס, פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
1
הוסף 2 כפות נוספות של שמן למחבת. מטגנים את השום עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה לצלחת.
3
מוסיפים את שאלוט לשמן, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את שאלוט לשרוף, עד הצבע הוא חום זהוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשה
1
מסננים את הנוזל מחבילת הטופו. ללטף את טופו יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
חותכים לפרוסות 1/2 אינץ'. באמצעות השמן מהמחבת, מטגנים את הפרוסות עד מעט זהוב. אל תבשל יותר מדי את החלקים או שהם יתחילו לעמוד. הטופו עדיין צריך להיות לח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר את כל טופו למגבת נייר ולתת לו להתקרר. לאחר פרוסות טופו הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לרצועות ארוכות. שים בצד צלחת.איך לעשות מרק צמחוני: בסיר גדול, לשלב את השום, שאלוט, דייקון מיובש פרוס, בצל חרוך, זנגביל, תפוחים ו 4 ליטרים של מים. מביאים לרתיחה שואגת במשך כ 30 דקות ומבשלים עד המרק מצטמצם על ידי 1/
הסר את הדייקון (אם אתה אוהב את הטעם), סלרי וגזר מן המרק. פורסים את הירקות ומניחים אותם בחזרה במרק. בדוק את התיבול. מתבלים במלח ופלפל. להתאים את המתיקות של המרק. כמות הסוכר משתנה עם המתיקות של התפוחים. סיים עם טפטוף של שמן שומשום.בישול פטריות שיטאקה: מצקת על 2-3 כוסות של מרק הירקות לתוך סיר נפרד. פורסים את הפטריות ומוסיפים אותן לנוזל. מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים כ 5-8 דקות.זמן הרכבה: קו קערות הגשה שלך.
מוסיפים את אטריות הטפיוקה המבושלות. מצקת את המרק לתוך הקערות עם גזר, סלרי ופטריות שיטאקה מן הסיר האחר. למעלה עם טופו מטוגן ועור טופו (שעועית מטוגנת curd).
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.