מרק שרימפס וגבינה
מרק שרימפס-גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, מלח, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: Moilee שרימפס קראלה (שרימפס בקארי ומרק קוקוס), מרק תפוחי אדמה וגבינה שוויצרית-גבינה שוויצרית עושה מרק שמנת מאוד ועשיר, ו קוקוס Laksa עם שרימפס (קוקוס-קארי מרק אטריות עם שרימפס).
הוראות
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה; להפריש.
ממיסים חמאה בשמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; לטגן 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין ו-5 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מעובה.
מערבבים בגבינה, ומבשלים 10 דקות.
הוסף שרימפס, ומבשל 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד. מוסיפים פטרוזיליה.
* 1 (3-אונקיה) יומן גבינת עיזים, מתפורר, ניתן להחליף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.