זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי, מרק תירס קר עם סלט תירס קלוי, ו מטבל ממרח אבוקדו עם תירס טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
צלי את התירס לגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
מחממים את התנור ל 232°. מכינים תבנית אפייה על ידי רירית אותו בנייר קלף או רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את גרעיני התירס על תבנית האפייה וזרוק עם השמן, 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גרעינים תירס
מלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מורחים את התירס באופן שווה על תבנית האפייה וצולים במשך 20 דקות, עד שהתירס הופך לחום זהוב. זה אולי נראה כי השארת את התירס בתנור במשך זמן רב מדי, אבל אתה רוצה את התירס לקרמל ולקבל קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את התירס מהתנור והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הכינו את התירס למרק
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(להתאים לפי טעם אישי)
7
שים את הגרעינים (טריים או קפואים ומפשירים) בבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מערבבים את השמן ואת השום בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(להתאים לפי טעם אישי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
מוסיף את הבצל וחלפיניו. מתבלים במלח ופלפל ובצלחת עד שהירקות רכים ושקופים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מעבירים את הירקות לבלנדר ומחית עד חלקה. (ייתכן שיהיה עליך דופק או לערבב את תערובת התירס כדי להשיג עקביות חלקה, אבל לא להוסיף עוד נוזלים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מבשלים את המרק
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
12
יוצקים את מחית התירס לסיר המרק ומניחים על אש בינונית. מערבבים כל הזמן במשך כמה דקות, עד שהמרק מתחיל להתעבות. לאט לאט להקציף או מערבבים במרק העוף. מביאים לרתיחה, להקטין את החום לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
13
סיים את ממרח אבוקדו התירס הקלוי
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
14
בקערה, לשלב את התירס הקלוי, בצל אדום, כוסברה, גרידת ליים ומיץ, ו jalapeño. מערבבים בעדינות את האבוקדו. מתבלים במלח ופלפל.
אם אתה משתמש תירס קפוא, למדוד את הסכום הדרוש לפני הפשרה.TECHNIQUERemoving תירס KernelsI למצוא כי הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לעבוד עם התירס במצב אופקי ובעצם לחתוך ארבעה צדדים את האוזן של תירס. תצטרך סכין שף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
23
מניחים את התירס על קרש חיתוך לאורך מולך ומניחים את קצה להב הסכין שלך בצד הימני העליון של התירס ואז חותכים את כל הצד הימני. כדי לעזור להימנע חיתוך לתוך cob, למקם את הלהב שלך גרעין אחד מהקצה. סובב את האוזן של תירס בכיוון השעון וחזור עם שלושת הצדדים הנותרים.תירס צלוי
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
24
תירס צלוי לא רק caramelizes סוכרים נוכחים באופן טבעי, זה גם מעצים את הטעם של התירס. עשרים דקות זה הזמן הממוצע שלוקח להביא את התירס למצב הזה, אבל אל תפחדו להשאיר אותו עוד קצת. גם אם כמה גרעינים מופיעים שרוף, הם יהיו פריך להפליא פופ בפה שלך. הכנה מראש המרק יכול להתבצע יום מראש, מקורר ומאוחסן במקרר. עם זאת, עדיף לעשות את ממרח אבוקדו תירס כמה שעות לפני שאתה הולך לאכול את זה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.