מרק תפוחי אדמה אירי
מרק תפוחי אדמה אירי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 227 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פלפל, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה אירי, מרק תפוחי אדמה אירי עם בייקון, ו מרק תפוחי אדמה אירי שמנת.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש נמוכה; מערבבים בצל וכרישה. לכסות ולבשל 20 דקות. מערבבים תפוחי אדמה; מכסים ומבשלים 15 דקות. מערבבים במרק, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
תהליך מרק בקבוצות בבלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים; לחזור לסיר, ולבשל על חום בינוני עד מחומם היטב.
מגישים עם התוספות הרצויות.